
http://www.once.es/acc/Onceinforma/publicdocum/perfiles-no-253/imagenes-portada/img1.jpg/image_preview
Citació de la revista:
Perfiles: Un modelo educativo para todos.[Madrid](2009), núm 253
ISSN1133-703.
Llengua en la que es publica:
Castellà.
Contingut i seccions:
Es tracta d’una revista general de política social en la qual hi ha diverses seccions. En primer lloc trobem l’editorial, en segon lloc un apartat titulat “ en portada” on surt l’article mencionat en aquesta, seguidament veiem la secció de esports i salut. Finalment altres seccions interessants anomenades, integració, solidaritat, comunicació i panorama social.
Interès pel seminari:
És un tema que avarca l’educació d’avui dia i d’un futur.
Citació de l’article:
HÉRNANDEZ,ALMUDENA. “Educación para la inclusión”. Perfiles (2009), núm 253, p.9
Resum:
En aquest article es parla sobre l'exclusió d’avui dia en el tema de l’educació. S'informa que hi ha hagut una gran evolució, respecte l'exclusió de la discapacitat durant aquests últims anys. També s'afirma que una persona ha de tenir el dret i l'oportunitat de poder continuar la seva educació.
Comentari:
Al llegir aquest article hem observat que l’exclusió social amb els discapacitats ha anat evolucionant, encara que avui dia segueix existint.El 2006 va ser un any de gran importància ja que l'ONU declara com un dret la inclusió.Des de llavors els canvis han sigut molt importants, per una altra banda encara que l'ONU l'hagi declarat com a dret, avui dia no es compleix. Per això hem de fer tots plegats que es faci realitat i sobretot els mestres.
Aquestes persones el que busquen és sentir-se integrats per aixó donada la seva discapacitat(física o mental) potser només podran estudiar fins a un cert punt, però el fet de treballar despés els fa sentir-se productius i això per a ells és un gran sentiment, perquè ja el simple fet d'estudiar ja es senten igualats a la resta de les persones que estudien. Per treballar, per exemple: hi ha molts llocs on la gent amb deficiència fan un estudis d'acord amb al que poden fer per ser jardiners,secretaris etc... Per tant, cal que no es limiti l’aprenentatge només fins a l’educació l'obligatoria, sinó fins quan desitgi la persona,ja que des del naixement fins a la mort estàs en continu aprenentatge i ningú t'ho ha d’impedir. És evident que quan els alumnes creixen en edat també creixen les seves necessitats educatives.
Hola Sandra,
ResponderEliminarHe fet la valoració del treball sobre la revista al blog de la Rocío. En el teu cas la fotografia és correcta però cal que vigileu la redacció de contingut.
Carmina Folch